На Лаута: Да изгоним мутрите от Пловдив!

Феновете на Локо свикаха митинг пред общината в понеделник сутринта

Феновете на Локо (Пд) излязоха с остра позиция за случващото се напоследък около клуба. Привържениците осъдиха опожаряването на колата на адвокат Диан Колев и свикаха протест в понеделник пред общината.

Ето каква декларация разпространиха от Лаута чрез неофициалния сайт на Локо (Пд):

Ние, привържениците на Локомотив Пловдив остро осъждаме вандалския палеж на автомобила на Диан Колев! Категорично заявяваме, че жалките опити на една криминална клика да бъдат сплашвани хора с методи от мутренското минало, няма да успеят!

Няма да успеят, защото всички ние, които пишем това, с цялата си душа и сърце се опитваме да подменим прогнилите, разложени основи на част от нашето общество, давайки същевременно шанс на децата си за нормално бъдеще тук - в тази държава!

Заставаме изцяло зад Диан Колев и неговото семейство и му даваме пълната си, безрезервна подкрепа! Няма да позволим да бъдем върнати в най-черните мутренски години от началото на 90-те.

Ние ще се борим за промяна и нормализиране на обществото, в което живеем! Опитваме се да запазим Локомотив Пловдив зона свободна от криминални деяния! Зона свободна от пошлост, мерзост и престъпно безхаберие! Зона с хуманно отношение и шанс за бъдеще за нашите деца!

Призоваваме компетентните държавни и общински органи да се намесят адекватно и прекратят този абсурд! Призоваваме ги да застанат на страната на свободните граждани на Пловдив!

Призоваваме не само всеки привърженик на Локомотив, а всеки един свободен гражданин на нашия хилядолетен град да излезе в знак на протест и солидарност – ПОНЕДЕЛНИК 07.07.14 от 8:30 пред община Пловдив (район Централен)!

ДА ИЗГОНИМ МУТРИТЕ ОТ ПЛОВДИВ!!!

Фенклуб Локомотив Пловдив 

Организация Трибуна Спортклуб 
Гарата 
Бригада Пловдив 
NUP 1995 
GOTT MIT UNS 
The Usual Suspects