Алишя умряла в катастрофа, лъже съпругът на самоубийцата

Близо месец след самоубийството на американката Алишя Григорова, съпругът й Грег започна да лъже за смъртта на половинката си.  Десетки приятели и познати се изредиха да изкажат съболезнования на нещастния съпруг, които той приемаше стоически.
"Дори да звучи изтъркано, тя беше любовта на живота ми. Далеч съм от това да съм добре, но сега поне имам някакво желание за живот. Преди месец липсваше. Опитвам се да живея час по час, ден за ден", казва Григор Григоров.
Близките на двойката си спомнят колко рядко интелигентна била самата Алишя и пожелават на българина да намери покой след кончината на любимата си. Нейната съученичка Сабрина споделя също, че посещавала едно училище с Алишя и сестра й Мишел, а майка им разнасяла пощата в техния квартал в Щатите. С най-сърдечни съболезнования Сабрина решава да попита Грег при какви обстоятелства е умряла съпругата му, а озадачаващият отговор е "автомобилна катастрофа".
Грег признава още, че се е решил да потърси професионална помощ и да започне консултации при психолог, който да му помогне да преодолее загубата. Алишя реши да отнеме живота си заради проблеми в семейството, припомня faragency.bg. 30-годишната американка полетя от 8-ия етаж на жилищна сграда на бул. „Демокрация” след поредния скандал, в който искала развод от съпруга си.
От доста време двойката имала сериозни семейни проблеми. Жената на няколко пъти е искала развод, но съпругът и не е бил съгласен. Минути преди скока Алишя разгорещено се карала с два пъти по-възрастния от нея Грег, той предотвратил на няколко пъти страшната развръзка, като придърпал жена си от балкона. В крайна сметка обаче, американката била категорична в решението си и при първата възможност полетяла надолу и се размазала точно пред входа на култовата бургаска механа „Домино”.
Веднага след инцидента в ексклузивно интервю за faragency.bg Григор заяви, че съпругата му е приела солидно количество вино и хапчета преди скока. Той призна, че Алишя не е била щастлива с него и двамата често се карали.
faragency