Седмичен хороскоп 7-13 юли

Животът

06-07-2014, 17:47

Снимка:

az-jenata.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Вижте хороскопа за юли 2014-та

Хороскоп само за жени

Скорпионите могат да се зарадват на неочаквани пари, емоционална седмица за жените Водолей

Овен

Тази седмица ще ви се наложи да промените свой план свързан със среща, събиране или друг вид контакт с жена, вероятно по-голяма от вас или на по-висока служебна позиция.
Новина свързана с кражба, жертва на която ще е ваша близка жена роднина или приятелка.
Сега ще имате неотложна работа или ангажимент/задължение свързано с дома ви и най-вече с жилището ви, като ремонт, уреждане на документ или договор и др.
Седмицата ще се запомни с радостни мигове около едно семейно събиране, радостна новина за семейството ви, от семеен характер и др. Вие или член на семейството ви ще имате късмет в един важен или неочакван момент.

Телец

Тази седмица част от основните събития ще са свързани с деца, внуци или млади хора, които ще тръгнат на път или чийто живот ще следите с особено внимание поради развитието на важни събития там. Възможно е вие самите да пътувате за да гостувате на деца или млади хора.
Възможно е пътуване с група или по определена причина.
Финансови отношения с млад човек отдалеч.
Мъжете Телец ще са в особено емоционално състояние поради развитието на едно важно или специално приятелство, в което ще бъде вложена голяма надежда за бъдещето: лично или професионално.
Тази седмица ще възникне един силен спор/конфликт, в който ще има размяна на обвинения и обиди. Ще кажете или ще чуете нелицеприятни неща, но ще съумеете да се извинете или да приемете извинение, да възстановите хармонията.

Близнаци

Тази седмица ще има новина, която ще ви развълнува, но по-скоро като тъга, носталгия, разочарование, отколкото като положителна емоция.
Възможно е да останете разочаровани относно важен за вас документ.
Неприятност в живота на млада жена ще насочи вниманието на всички ви в тази посока. Ще се опитате да помогнете, да съдействате с нещо според силите и възможностите си.
Неприятност в живота на младите дами Близнаци, която ще ви накара да вземете категорично решение по даден въпрос/връзка.
Ще очаквате развитието на една лъжа, интрига, с която някой се опитва да ви манипулира и използва. Ще играете ролята на човек, който нищо не разбира и не усеща, докато въпросната личност сама влезе в собствения си капан.

Рак

Тази седмица мъжете Рак ще трябва да разчитат предимно на реалните си финансови ресурси и да не се надяват на очакванията, които имат, защото събитията ще имат съвсем друго развитие.
Възможно е забавяне на пари, които очаквате да получите.
На преден план при мнозина от вас ще излязат грижи и ангажименти свързан с наследствен имот или имот на възрастни роднини, които ще се нуждаят от вашата помощ.
Избягвайте покупки или продажби на скъпоструващи вещи или имот, поне не и тази седмица.
Изненадващо здравословно неразположение, което ще ви покаже нещо, което може да бъде ваш бъдещ по-сериозен проблем.

Лъв

Седмица, в която ще намерите начин да се разделите или поставите на място, хора които са против вас или ви създават дискомфорт с действията си. Всяко нещо с което ще се разделите сега или от което ще се откажете ще е за ваше добро.
Може да очаквате гости в дома си или да имате покана за събиране/гостуване в дома на приятели или роднини. Няма да е изненада, ще е предварително планирано/организирано събитие.
Седмица, в която мнозина ще тръгнат на път за няколко дни или няколко седмици. За повечето от вас това ще е време за ваканция и отдих, но за други пътуването ще е свързано с определена, важна или неотложна цел.

Дева

Тази седмица може да се окаже важна за вас по отношение на планове и надежди, които ще имате относно момиче или млада жена (роднина, приятелка и др.), но които ще тръгнат в съвсем друга, неочаквана, а може би и нежелана от вас посока. Младите жени Дева да се пазят от лъжливи или неизпълними обещания. Ще се зарадвате на покана или новина, но скоро ще разберете, че зад нея има нещо друго, което съвсем не е повод за радост или веселие. На работното си място ще ви се наложи да се справяте с проблем причинен от колега или клиент и който ще е доста сложен за вас. Вероятно ще имате нужда от помощ или съдействие от можещ, знаещ човек или човек с положение.

Везни

Седмица, в която ще се премине през едно емоционално изпитание свързано с млад мъж или дете от мъжки пол.
Напрежение при родените под знака на Везни над 35 годишна възраст, които ще засегнат преди всичко партньорските, брачните или семейни отношения.
Любовта ще ви държи под някакво напрежение поради определена причина или събитие. Някои от вас ще изживяват все още своята нещастна или несподелена любов, което ще е загуба на време, тъй като нищо няма да може да се промени.

Скорпион

Тази седмица Скорпионите могат да се зарадват на неочаквани пари, независимо колко ще са те. Събитието само по себе ще ви създаде силна емоция и ще предизвика повод за размисъл.
Въобще сега мнозина от вас ще имат възможност да стабилизират или повишат финансовото си състояние, да си осигурят допълнителни доходи или допълнителни професионални ангажименти.
Нещо, което сте си купили с голямо желание сега може да ви създаде проблем с необходимост от ремонт, подобрение, обновяване, но няма да е нещо, с което да не може да се справите. Излишно ще си създадете безпокойство за нещо, което ще можете да разрешите сравнително бързо.

Стрелец

Седмица, в която мнозина от вас ще трябва да се погрижат за здравето си и за жизнения си тонус. Използвайте благоприятното време за повече разходки, упражнения, медитация и други полезни за вашето тяло занимания.
Възможно е да възникне необходимост от специално лечение.
Ще се очакват пари или разрешаване на проблем, ситуация свързани с пари/с финансов документ.
Неприятности с държавна, банкова или юридическа институция. Посещение, което ще е част от плана ви да разрешите неприятен за вас проблем от личен или служебен характер.

Козирог

Неочакван конфликт с млад мъж може да промени някои ваши намерения или впечатления от дадена личност.
Седмицата ще е доста напрегната за младите мъже Козирог, които ще трябва да вложат много енергия за да контролират емоциите или раздразнението си към определена личност.
Седмицата не изключва раздяла с една приятелска връзка или с човек, който е имал важна роля в живота ви през последните няколко години. Причините затова ще са най-различни и ще са строго индивидуални за всеки един от вас.
Така или иначе тази седмица бъдете готови за различни промени в плановете си, които въпреки, че няма да ви харесат първоначално или ще ви сварят неподготвени, ще са определено за ваше добро, във ваша полза и отварящи пътя ви към нови по-важни за вас успехи.

Водолей

Емоционална седмица за жените Водолей, които дори и да нямат човек до себе си, който да им дава любов и внимание ще вложат енергия и време в търсенето на авантюра или флирт, които да запълнят празнотата и необходимостта от подобни емоции и вълнения.
Мъжете над 35 години, които имат дъщери или внучки ще се опитат да направят нещо за тях: подарък, помощ, протекция във важно начинание и др.
Младите жени ще се наложи да отделят повече внимание или грижи за близък роднина мъж: баща, дядо, свекър и др.
Новина свързана с роднинско или приятелско семейство и житейска криза, която те преживяват.

Риби

Благоприятна седмица за пътуване. Независимо от евентуалната причина, ще може да се радвате на приятни моменти, силни впечатления от нови срещи или посещение на нови места и др.
От друга страна бюджета ви сега ще е ограничен или твърде несигурен и вие ще трябва добре да преценявате всеки свой разход, за да не изпаднете в неприятна ситуация или безисходица. Възможно е да станете обект на опит за измама или финансова манипулация.
Раждане на дете в дома на приятелско или съседско семейство. Покана за рожден ден, имен ден, кръщене или друго подобно събитие свързано с бебе или малко дете.

Източник: astro.velida.net