7-13 юли: Делови постижения и любовни приключения

Хороскоп

06-07-2014, 19:09

Снимка:

N/A

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата на големия космичен кръст

Астрологична картина на седмицата. Тригонът между Венера и Марс и Пълнолунието в Козирог в събота, са астрологичните събития през настоящата седмица.

Пълнолунието е не просто събитие, а процес чието разгръщане протича в дните преди и след точната фаза, затова голяма част от темите, които ще ни вълнуват през следващите седем дни ще бъдат подчинени на него. И по конкретно, на идеите и ситуациите възникнали в края на юни, които ще достигнат до етап на максимално проявление и реализация. При това, не без малки кризи и изясняване на противоречия от миналото, тъй като самото Пълнолуние ще отключи и прояви за пореден път по-дългосрочните процеси на трансформация, зададени от големия космичен кръст през април и май.

Предстои ни седмица посветена на бъдещето, в която обаче ще ни се наложи да преодолеем товарите и предизвикателствата на миналото. Онова, което не е намерило конструктивно решение, процеси които са излязли извън контрол или които сами сме оставили да се развиват на самотек, отново ще се превърнат в актуална тема, с която ще се наложи да се заемем под натиска на обстоятелствата. От друга страна, дела които са биле възпрепятствани или забавени от обстоятелствата, биха могли да бъдат изтласкани от мъртвата точка, стига да съумеем да внесем корекции в първоначалните си планове за тях и методите с които сме си служили за постигането им. Ще има и достатъчно обстоятелства, които ще ни помогнат да направим оценка на жизнеспособността на начинанията и правилността на решенията си от първото полугодие.

Дано не сте планирали отпуск през тази седмица, тъй като тя очевидно ще се окаже решаваща за деловите ни планове през настоящата година.Дори обмена между Марс и Венера, който традиционно се свързва с темите касаещи  партньорствата, този път ще бъде по-щедър към тези, които търсят постигане на разбирателство и равновесие в деловите си връзки. Те ще могат да сключат изгодни търговски сделки, да осъществят успешни делови пътувания, да разчитат на плодотворно сътрудничество, както със съществуващи, така и с нови партньори . Сега е моментът да потърсите финансова поддръжка, ако се нуждаете от такава, а в случай че бъдете помолени за това-бъдете сигурни, инвестицията ви ще се окаже повече от успешна.

Разбира се оживление ще настъпи и в личния ни живот, особено ако сме готови компромис и постигане на разбирателство в съществуващите връзки. Време е да забравим за противоречията и да ги оставим в миналото. Всички промени са завършени и условията са такива каквито са. Сега трябва просто да ги приемем и да постигнем съгласие с тях и помежду си.
На всички пожелавам успешна седмица!