Фенове на Локо: Държавата да си свърши работата! (СНИМКИ)

"Диане, ние сме с теб", категорични са привържениците на черно-белите

Малко след 8:30 тази сутрин около 200 привърженици на Локо се събраха пред община Пловдив на мълчалив протест, предаде репортер на Plovdivutre.bg. Феновете разпънаха транспарант „Диане, ние сме с теб!”, с който показват явната си подкрепа към адвоката Диан Колев, чийто автомобил бе изпепелен в двора на дома му миналата седмица. Те осъдиха опожаряването на колата на адвоката, което бе и причината да свикат днешния протест.

Припомняме, че белият мерцедес на пловдивския юрист Диан Колев беше опожарен на 4 юли през нощта. Инцидентът стана в двора на дома му на ул. „Граф Игнатиев” 10, а автомобилът бе изпепелен.

Към 9.00 часа днес четирима от протестиращите се качиха в сградата на общината на разговор с местната управа. Феновете се срещнаха със зам.-кметовете Георги Титюков и Александър Държиков, тъй като кметът Иван тотев отсъстваше..

„Целта ни не е да се говори за акциите на клуба, а да подкрепим Диан! Държавата трябва да си свърши работата.”, категорични са феновете.

Диан Колев е съсобственик на адвокатската кандора „Сидеров и Колеви” заедно с двамата си братя Димитър Колев и Здравко Колев, както и бившия волейболист на Локомотив (Пд) Георги Сидеров. Освен това Диан е бивш шеф на фенклуба на Локо (Пд), а в момента е председател на Сдружение „Бъдеще за Локомотив”, което води открита война срещу собственика на черно-белите Коко Динев.

Мирният протест продължи до 9,30 часа, след което феновете си тръгнаха.