Маги Желязкова вози сина си в багажник

"Мисис България 2003" Маги Желязкова се принудила да се справя с буйния нрав на сина си с крайни мерки. Преди години тя го транспортирала в багажника, вместо в купето на автомобила, защото той постоянно правел бели. Сега Боби е на 13 и характерът му започнал да поуляга.
Близки разкриват, че Желязкова вдигнала ръце от наследника си и единственото, което можела да направи, е да предотврати някоя катастрофа, докато бди над сина си.

"Тя го качваше в багажника на колата й, но и малкият не се съпротивляваше, а се радваше и забавляваше на пътуването в мястото за багаж", разказват свидетели на шокиращата гледка.
Манекенката не крие, че синът й е голям инат, често я влудява и изкарва извън нерви. Той правел, каквото си науми, без да се интересува от последствията. След като Маги се разведе със съпруга си Боби Манекена след 13 години брак, сега тя сама отглежда Боби-джуниър, а с баща си прекарва само уикендите и ваканциите. Лятото наследникът на моделката ще прекара в хотела на баща си в черноморското село Лозенец, а Желязкова ще отдъхва с новия си приятел Георги Сидеров, пише Lifestyle.