Водачите в Лятната лига губят точки

Един от фаворитите Канариос завърши наравно 3:3 с Белите пети

Отборът на Нестле записа първи успех в Лятната лига, след като в четвъртия кръг на надпреварата се наложи над Баумакс с 6:1. В същото време един от фаворитите Канариос завърши наравно 3:3 с Белите пети и по този начин отстъпи от челното първо място на което се намираше.

Останалите отбори от челото не допуснаха изненади и спечелиха своите срещи, макар че срещнаха сериозна съпротива от своите опоненти. Така например Поморие, в редиците на който играе бившия футболист на Нефтохимик Красимир Пчеларов, измъкна трудно победата от Гимназион с 11;9, като до последно двата отбора водиха битка за спечелването на мача. Лазур и Дироси Ойл победиха резонно своите съперници и запазиха челните си позиции.

Виктори и Работливите пчелички водиха битка до последния съдийски сигнал, но ртака и не можаха да вземат надмощие и поделиха точките, завършвайки наравно 4:4. Най-убедителната победа в кръга спечели тимът на Трикольорите, който надделя над Пчелинчо с 12;1 и по този начин се доближи до челниците в класирането.