Калканджиева скочи срещу "Мис България"

Тя твърди, че риалити шоуто мачка престижа на конкурса

Родните хубавици с биография на модния подиум могат да си отдъхнат ­ „Мис България" ще има противно на слуховете за пауза заради липса на финанси и стройна организация.
Продукцията, която се излъчваше по TV7 беше с идеята най-красивата българка да се търси в рамките на риалити, в което лъсваха предимно лошите хигиенни навици на момичетата, грубият им махленски изказ и сексиграчките им за разтуха извън обсега на камерите.
„Разбира се, че конкурс ще има, но ще протече постарому - в три кръга, в които кандидатките ще дефилират по бански, в спортно-елегантно облекло и във вечерни тоалети. Риалити шоуто мачкаше престижа на „Мис България. Договорът на !No Frame Media изтече, организацията отново ще движа аз, а в предстоящото събитие няма да видите как момичетата търчат с дини под мишниците или спорят за непочистена тоалетна", казала пред „Монитор" шефката на „Визаж".
Подготовката за конкурса тече с пълна пара, а опциите за провеждането му са две - през август на морския бряг или през септември в София. Претендентките от градове като Пловдив, Русе и Бургас, които вече са имали своя мис, ще се класират автоматично за състезанието, а в другите градове ще текат предварителни кастинги.