Азис изригна: Срам ме е как изглеждах в началото!

Фолкпевецът изхвърлил всичките си дрехи на "кралица" в опит да заличи старата слава

Изненадващо самопризнание направи фолкпевецът Азис в лично интервю, заявявайки, че се срамува от визията, с която проби на родния пазар.

Още със самото си появяване Азо изгради един много "особен", но определено запомнящ се имидж в главите на тези, които го харесваха и на онези, които не можеха да го понасят. Мотивът и на двете групи "фенове" беше кичозната женска визия, включваща повече грим, пера и пайети от коя да е фолкпевица.

Изявите в дрехи на травестит никак не са по вкуса ми, заяви обаче Азис. "Съжалявам, че съм си позволявал да изглеждам по този нелеп начин; че съм имал самочувствието за това. Срам ме е!", изригна той.

Хомосексуалистът от ромски произход даже стигнал дотам да изхвърли старите си костюми, виновници за скандалната му слава. За добро или за лошо, няколко дни по-късно те се върнали при него – братовчед от "Факултета" видял как местните братя се кичат с помпозните дрехи, решил, че са откраднати и ги върнал обратно на собственика му.

Е, няма как – вълкът дрехите си мени, но славата не може! А и, да си признаем, ако не беше имиджът на "кралица", нямаше и да помним поредния квартален ром, стигнал до микрофоните на  "Пайнер" и "Ара"… какъвто би бил Азис.