Скандал! В родното шоу "Денсинг старс" откраднали едно към едно танц от американското (видео)

За пореден път станахме за резил пред света...

Няма и месец, откакто всички разбраха, че победителят в българското издание на шоуто "Dancing with the stars" ("Денсинг старс") е нагласен, а то вече е замесено в нов скандал. При това - международен!

Българските шоумени пак станаха за резил пред света, след като чуждестранно булевардно издание се оплака, че българската версия на предаването меко казано "черпи вдъхновение" от американската.

"Всички знаем, че "Dancing with the Stars" е международен феномен и не е изненада, че понякога версиите от други държави хвърлят по едно око на американската за вдъхновение. Но вдъхновението е едно - а какво да кажем за копирането на цял танц?", започва онлайн изданието Wetpaint.com.

"В една малка странна история става ясно, че една двойка от "Dancig With The Stars" - България е използвал запомнящия се джаз, който Саша Фарбър хореографира за Снуки в Сезон 17.

Можете да видите версията на "Dancig With The Stars" - България тук (продължава около 2:15 минути). Можете да я сравните с танца на Саша и Снуки по-долу", продължават журналистите.

"Разбира се, ние не говорим български, затова е напълно възможно те понякакъв начин да са отбелязали откъде първоначално идва хореографията. Така или иначе, самият Саша не знаеше за този танц, преди да се натъкне на него в интернет".

"Толкова е странно да гледам цялата си хореография, която друга държава е копирала напълно от @DancingABC! Леле, ще приема това за комплимент", е написал танцьорът в социалната мрежа "Туитър".

"Въпреки всичко ние смятаме, че оригиналът е по-добър", завършва сайтът, сривайки напълно имиджа на Елена и Деан.