8 юли: С грижа за бъдещето

Хороскоп

07-07-2014, 21:19

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

7-13 юли: Делови постижения и любовни приключения

Слънце в Рак, Луна в Скорпион

Балансирането и разпределението на енергийния поток, включително придобиването и изразходването на ресурси и правилното разпределение на времето, ще бъдат темите на този ден. Те ще изискват да проявим дисциплина и съсредоточеност в делата си днес, в които следва да бъдем мотивирани най-вече от грижа за бъдещето. Сега е момента да планираме старателно бъдещите си действия, а обсъждането на дългосрочните цели и намерения ще ви направят по-симпатични в очите на околните, независимо дали те са представители на деловото или личното ви обкръжение. Самодисциплината, отговорността и далновидността днес ще се котират високо. Проявата им пък ще изисква сдържаност, търпение и издържливост на натиска на обстоятелствата,както и на психичното натоварване, което той обичайно носи.

Днес ще се наложи също да бъдем по-разумни и пестеливи в разходите си. Евентуален недостиг в бюджета ,може би ни посочва необходимост от намирането на допълнителни източници на доходи, но може да бъде и намек за проявена в миналото неоснователна разточителност. Всеки сам ще си направи изводите, по-важно е да не си затваряме очите пред тях.

Работа и бизнес
Денят е подходящ за стартиране на нови начинания, особено такива, при които разчитаме на психологическите си познания или умението си да управляваме и контролираме околните. За да си спестим неприятности обаче, ще трябва да положим съзнателни усилия да не навредим никому и да се съобразим с интересите на всички. Не си позволявайте използването на непозволени средства за постигане на целите си.Успехът, дори и да го има ще бъде съвсем краткосрочен, а за възстановяването на репутацията си ще се нуждаете наистина от много време и усилия.

Здраве, хранене и красота
Днес полезни ще бъдат всички познати средства за балансирането на вътрешната енергия. Особено ефективни в това отношение са заниманията с йога, дихателни и релаксиращи практики, водни процедури масажи.Организма обаче може да реагира остро на непознати и трудно смилаеми храни,а преяждането може да му нанесе сериозни поражения. По тази причина е желателно да се избягва консумацията на месо и гъби. Храната трябва да е проста, продуктите натурални и с изяснен произход. Полезни са зърнените храни и ориза.