Бургаски танцьори заминават на Световно

Антон и Татяна станаха вицешампиони в многобоя и в стандартните танци на Държавното в Албена

Танцовата двойка Татяна Ефимкина и Антон Кандауров, която тренира и се готви в Бургас, се представи отлично на завършилото в Албена Държавно първенство по спортни танци. 

Антон и Татяна станаха вицешампиони в многобоя и в стандартните танци и завоюваха в силната конкуренция третото място в латиноамериканските танци. Призовото класиране на младата танцова двойка е още по-ценно, т.като само няколко седмици преди първенството, Татяна лекуваше сериозна травма на коляното, но благодарение на правилното лечение и подготовка, тя успя да се възстанови за кратко, да се подготви и да вземе участие в Държавния шампионат, заедно със своя партньор. Танците, с които двамата се представиха в първенството са подготвени съвместно с българските треньори Красимир Евтимов, Калоян Иванов и Явор Вълчев, както и от италианския специалист Даниеле Ди Дженаро. Благодарение на техните усилия двойката се представи толкова  успешно в шампионата на страната.   

След кратка почивка Антон и Татяна започват подготовка за предстоящото Световно първенство за младежи, което ще се проведе през октомври в Кишинев. В началото на следващата година двамата ще участват и на Европейското първенство в категориите стандартни и латиноамерикански танци.