Николета нарушава спортния режим на Валери

Влиза тайно в хотела на футболиста, докато е на лагер с отбора

От няколко дни ПФК „Левски“ е на лагер в Правец, където по същия повод са и националния тим по волейбол и баскетболистите от „Лукойл“. На играчите им е забранено да излизат от хотела, както и да се срещат с половинките си, но Николета не се спира пред това и ходи тайно при Валери Божинов, пише HotArena.net.

По правилата спортистите имат право да излизат от стаите си само за тренировки и за хапване. Забранени са им и използването на басейните, СПА процедурите, контакти с жени и пр.

Менюто им било изключително строго - дотолкова, че футболягите се оплаквали, че било оскъдно и наваксвали скришом с калорийни бомби като се приберат да почиват в спалните, пише в. „ШОУ“.

За желязната дисциплина отговарял Елин Топузаков, но като че ли не му се отдава да е стражар на всички. Спортистите били засичани и в лоби бара, където отдъхвали с телефон в ръка.

При Божинов било още по-различно – тъй като свидетели са засекли самата Николета да му идва на „свиждане“. За близо 1 месец престой в Правец, Лозанова е ходила 2 пъти.

Елин Топузаков пък го прикривал, тъй като плеймейтката ходила заедно с Весела Тотева.