Ограбиха клиника по пластична хирургия

Клиника по пластична хирургия е разбита и ограбена тази нощ. Става въпрос за кабинета на доктор Николай Георгиев в столичния квартал „Княжево".

Инцидентът е станала 15 минути след полунощ. По това време в клиниката освен медицинска сестра са били настанени и трима пациенти, обясни Георгиев за Дарик.

Откраднати са пари от метална каса, както и кредитна карта, от която са изтегледни около 1000 лв. Това е вторият подобен инцидент в същата клиника, полицията все още издирва извършителите, пише Дарик.

"В рамките на две до четири минути са влезли в клиниката, разбили са касата, която беше около150-килограмова, доста тежка и голяма. Изнесли са я навън. За тяхно съжаление в касата имаше 3000 евро и 2000 лева. Страшно много труд и блъскане за относително малко пари за доста големия екип, който са работили", коментира Георгиев.

По думите му най-неприятното е, че са стресирали хората, които са се намирали в сградата: "Лежаха оперирани пациенти в същия ден, сестратата, която беше дежурна. Хората от етажа над клиниката. Вътре в клиниката са влезли трима човека, но не са били само трима".