Веселин Маринов си хвана ново гадже

Според слуховете новата изгора на певеца прилича на модел

Веселин Маринов, който ожени щерката от първия си брак Йоана, вече гордо афишира новата си любов. Нежният бард с два развода зад гърба си продължава да вярва, че може отново да срещне любовта и не спира да я търси, като за целта пробва нонстоп различни дами.

Най-новата му придобивка била на 33 години, а според свидетели на прясната афера дамата приличала на супер модел. Маринов се изфукал с красавицата на сватбата на дъщеря си, която бе преди няколко дни, пише "Всеки ден".

Веско дори запознал любовницата си с Мария, майката на Йоана и първа съпруга на трубадура, с която той дели живота си цели 20 години.

Изпълнителят на покъртителни балади още ходи като попарен заради изневерите на втората си жена Цветанка, която му сложи рога на лос. Въпреки това Веско бил страшно щастлив с младата си изгора и дори обмислял да я покани да живеят заедно.

Тя обаче се колебаела дали да предприеме тази крачка заради бурното любовчийско минало на естрадната легенда, който, макар и жертва на невярната си последна съпруга, определено е един от най-шавливите музиканти.