Феновете на Локо: Динев се държа достойно и напусна с чест

Точно това заслужава уважението и благодарността ни, написаха черно-белите запалянковци

Феновете на Локомотив (Пд) излязоха с единно становище около договорката си с Константин Динев да придобият контролния пакет акции на любимия си отбор.

В краткото си обръщение, запалянковците признават за достойното и мъжко поведение на вече бившия благодетел на "черно-белите" и признават за стореното от него, по време на престоя си през последните години.

Ето и пълният текст на фен-позицията, публикувана в неофициалния сайт на черно-белите:

Акциите на Локомотив вече са у феновете, в търсене на своя нов път във футбола.

В деня, в който пътищата на клуба и Константин Динев се разделят,  е време и за равносметка. Предстоят трудни дни и много тежки битки. През тях винаги сме преминавали свити в юмрук.

Въпреки че бяхме единни в нежеланието си това управление да продължи, като една обичаща отбора си общност искаме да благодарим за стореното от г-н Динев в последните години. Години тежки и трудни. Години на стремително падение както във футбола, така и в цялата ни държава.

Да, различията ни са големи, но вековете отдавна са оценили, че мъжката дума, честта и достойнството са по-ценни и от злато.

Г-н Константин Динев удържа на своята дума, държа се достойно и пожела да напусне клуба с чест. Точно това заслужава уважението и благодарността ни.

Няма да подминем с лека ръка изграденото от г-н Динев през последните години. Той бе първият човек, инвестирал в клубната база – изгради изкуствен терен, придаде нов облик на трибуна „Спортклуб”, ремонтира изцяло съблекалните и помещенията за представителния отбор и персонала…

Но Локомотив няма нужда от терени, ако те не раждат млади таланти с локомотивски сърца. Няма нужда и от трибуна, ако на всеки домакински мач тя не е изпълнена с хиляди, изпитващи онази неописуема магия в тежките и щастливи моменти за нашето Локо.

Няма нужда и от съблекални, ако в тях играят футболисти, които не са отделили миг от своя живот, за да прочетат онези вечни слова на Георги Божилов, гордо надвесили се над главите им преди всеки мач.

Амбицирани сме да изпълним всичко това със съдържание. Да върнем мъжката игра, дори за сметка на победите и успехите, а хората – по трибуните.

Фенклуб Локомотив Пловдив 

Организация Трибуна Спортклуб 
Гарата 
Бригада Пловдив 
NUP 1995 
GOTT MIT UNS 
The Usual Suspects 
Фенклуб АтлантаСнимка на Деня

Щрихи от Плевен