Зума: По-добре в А група, отколкото в областните

Локо ще се върне по-силен и пак ще бъде сред челните отбори, вярва легендата на черно-белите

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев вярва, че въ­преки трудното началото тимът ще се върне на водещите места в А група, пише Sportonline.bg.

„Трябва да кажем едно голямо „благодаря“ на Константин Динев за това, че дaдe акциите на сдружението „Бъдеще за Локомотив“. За никой, който е работил или е помагал на Локомотив, никога няма да кажа лоша дума. Мисля, че, ако той имаше възможност, щеше да продължи да издържа отбора. Но никой не е застрахован от проблеми в бизнеса“, ко­ментира Зума.

„Сега има много голям ентусиазъм и всички фенове са обединени и доволни. Ще е много трудно обаче, защото пак започваме отначало. Но по-добре в А група, отколкото в областните или В. Смятам, че Неделчо Матушев ще се справи, доказал се е. Той ще успее да изгради силен отбор, който да играе добър футбол и да донесе голяма радост на феновете“, добави легендата на „черно-белите“ и българския футбол.

„Нямаме никакви пре­тенции за нищо. Много е рано да говорим за амбиции и цели. Вярвам само, че Локомотив Пловдив ще се върне по-силен и пак ще е сред челните отбори“, завърши бившият селекционер на националния отбор.