Антон Николов ще работи като треньор в СК „Бъдеще“

Специалистът водеше двете най-силни формации на „нафтата‘ родени 2000-та и 2001-ва година, които взеха участие в ред международни турнири и спечелиха не една и две престижни награди

Известният бургаски футболист от близкото минало Антон Николов, ще работи като треньор в най-младия спортен клуб на Бургас „Бъдеще“. Това съобщи за Burgasutre шефът на клуба Димитър Йорданов, който има много амбициозна програма за реализация.

Николов бе треньор в отбора на Нефтохимик, но след финансовия колапс на клуба и неяснотите пред него е предпочел да предава своя богат опит като футболист и треньор на децата от школата на „Бъдеще“. Николов водеше двете най-силни формации на „нафтата‘ родени 2000-та и 2001-ва година, които взеха участие в ред международни турнири и спечелиха не една и две престижни награди. Сега Николов ще опита да повтори успехите си с възпитаниците на новия си клуб.

В същото време стана ясно, че въпреки ваканцията и лятото, много деца са пожелали да водят тренировки и през почивния период. По този повод от клуба обявиха, че поради големия интерес на децата и сформирането на нови групи, се обявява конкурс за треньори. Желаещите е необходимо да имат опит в работата с деца, както и треньорски лиценз. Повече информация може да се получи на място в спортния комплекс в Парк Езеро (до Здравната каса) или на телефон 0894 73 57 57.

От клуба обещаха да направят всичко възможно да не върнат нито един малък футболист, който желае да направи своите първи стъпки във футболната игра.