Индиец и казанлъчанка си казаха „Да” пред Тракийската гробница

Животът

10-07-2014, 17:26

Снимка:

Община Казанлък

Автор:

Starazagorautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Британци се ожениха като Шрек и Фиона

Японка и казанлъчанин се сдобиха с Джулиан на 1-ви юли

Мултикултурата в града на розите разцъфва

След като в началото на юли стана ясно, че японка и казанлъчанин се сдобиха с първа рожба, други двама влюбени пък, си казаха "да" в града на розите. Индиец и казанлъчанка се взеха за цял живот, като избраха това да стане пред "Тракийската гробница".

Сякаш културата на Индия и на красив Казанлък се сляха в едно, за да покажат, че когато любовта е движеща сила, няма разстояния и пречки, които да възпрепятстват едно красиво събитие! Какъв по-нежен и романтичен повод за среща на две култури от една сватба! В Казанлък, в подножието на историческата Тракийска гробница, под слънцето на Долината на розите и Тракийските владетели, избраха да заявят своето желание за брачен съюз двама влюбени - индиецът Патик Бат и казанлъчанката Снежана Иванова.

Красив, незабравим и много автентичен бе сватбеният ден на Снежана и Патик, семейство Бат.
На петия ден от летния месец юли, младоженците избраха за място за сключване на граждански си брак Тракийската гробница в Казанлък, където техни специални гости бяха роднините на младоженеца Патик от Индия. Всички те останаха очаровани от древната архитектура, от красотата на природата и забелязаха очарователното съчетание на модерен и развиващ се град, успял да запази историята си и да я превърне в атракция.

Двамата влюбени избраха за сватбения си ден красив и елегантен ритуал под звуците на Общинския камерен струнен оркестър - услуга, която Община Казанлък предоставя на бъдещите младоженци от няколко месеца. Младоженецът Патик не скри удивлението си от церемонията и благодари за топлото посрещане, за хубавата организация и сподели, че е особено щастлив да каже своето заветно „Да” на избраницата си именно в красивия Казанлък!

Патик и Снежана живеят и работят в Белгия, където всъщност се запознават и любовта бързо пламва помежду им. След сватбата си в Града на розите, младоженците ще имат ритуал и в родината на Патик, Индия, който ще продължи цели четири дни. Но все пак, гражданският брак и официалният законен документ, двамата избраха да получат тук.
Гостите от Индия разгледаха района около Тракийската гробница и засвидетелства своя респект и възхищение от творенията на древността.