Медицинска сестра е в будна кома повече от 10 години

Столичанката станала жертва на "мъртва вода"

48-годишна медицинска сестра не е напускала леглото си вече повече от десет години. По думите на съседите на Надежда Вълчева от София тя е в “нещо като будна кома”. В редките случаи, когато отваряла очи, погледът й само блуждаел.

Според столичен екзорсист жената е станала жертва на риска от т.нар. “мъртва вода”, пише “Шоу”.

Точно преди инцидента тя се скарала със своя колежка. Малко след скандала тя отпила от общата гарафа с вода, а другата й казала: “Усети ли? Сега вече няма връщане! Чака те кошмар”.

Надежда не усетила нищо. Вода като вода. Но когато се прибрала вкъщи, изпаднала в транс, престанала да се храни, не реагирала на нищо и се залежала. И така – 12 години.

“Мъртвата вода” е тази, с която санитарите в моргите мият труповете на хората. Само една глътка от нея, разправят ходжите, може да доведе до “бавна и мъчителна смърт”.

“Ето тази медицинска сестра например. Тя не живее, тя вегетира. Балансира на границата между два свята – нашия и отвъдния. Опитвах се на няколко пъти да я върна в реалността, не се получи, въпреки че имам голям опит. Вече не вярвам, че тази жена ще излезе от комата...”, коментира екзорсистът.

По думите му санитарите въртят опасна и незаконна търговия с тази вода, взимайки луди пари от недоброжелатели, търсещи отмъщение по пътя на окултното.

Друг хит на пазара е шперплатовата дъска, която паранормалните бизнесмени продават като цяр срещу “всички болести” и средство за забогатяване, лично щастие и какво ли още не. Само трябва да платиш 250 лева и да си я отнесеш вкъщи.

Засега никой не е открил „изобретателите” и продавачите на „чудодейния” шперплат. Според експерти обаче те определено плачат за затвора. Надеждата е, че някой разгневен клиент ще поиска да направи „рекламация” и тогава ще се влезе в дирите на шарлатаните.