Най-гледаният филм в Мароко и "На Рим с любов" на кино тази вечер

Програмата за Филмови нощи във Филипополис

Днес прожекциите започват с най-гледания филм в Мароко за последните 5 години ЛЮБОВ В МЕДИНАТА.  Бунтарят Тами, син на уважаван кадис, не оправдава очакванията на своя баща и пренебрегва традиционните норми на религиозната общност, в тази адаптация по прочутия роман на Мохамед Недали. Тами държи магазин в местния пазар и липсата на контрол от страна на семейството, му позволява да флиртува с красивите посетителки в магазина. Историята на месаря и неговите тайни страсти можете да глдате днес от 21.20 часа в лятното кино.  Цената на билета е 5 лв.

От 23.30 часа в рубриката УДИ АЛЪН можете да видите слънчевата пощенска картичка, която Уди Алън изпраща с НА РИМ С ЛЮБОВ. Алек Болдуин, Роберто Бенини, Пенелопе Крус, Джулиано Джема са част от звездите, които ще ви забавляват цели два часа. Режисьорът замисля филма си като калейдоскоп на човешки съдби, в които преплита хумор и романтика. Този път той избира италианската столица като идеална среда за игрален филм с много международни актьори – според него Рим е прекалено голям, за да си позволи развитие на една-единствена сюжетна линия. Във филма градът се превръща в място на безгрижни истории, които си заслужава да бъдат разказани.

Последните два филма на Уди Алън и любимите балкански комедии, които са част от програмата на ФИЛМОВИ НОЩИ ВЪВ ФИЛИПОПОЛИС са с цена на билетите 3 лв.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБИ НА БИЛЕТИ на BOXOFFICE.BG в категорията кино.