Paolo Mojo на живо в „Мания” в събота

Разгромяващ уикенд очаква „Слънчев бряг”

Този уикенд (18-ти и 19-ти юли) клуб „Мания” ще бъде домакин на двудневен парти маратон за феновете на електронното звученe:

На 18-юли, петък, гостуват емблемите на Мания - We Are Not Angels - Andrez и Double D.

На 19 Юли, събота, Dance Center Mania (Слънчев Бряг) представя английският DJ и продуцент Paolo Mojo.

Paolo Mojo ще застане зад пулта на емблематичният клуб за електронна музика, като част от небезизвестният летен тур на лейбъла 303lovers.

В събота партито на DJ Paolo Mojo & DJ Diass ще се излъчва на живо от Dance Center Mania  по “Alpha Radio” и Радио “Power FM”.

Съпорт DJ на партито на 19 Юли в Dance Center Mania ще бъде Dj Diass. Вече доказал се като един от най-талантливите млади продуценти на България, издавайки музиката си за лейбъли като Loulou Records, Hotfingers Recordings, Groove On и други, Diass ще се включи с opening & closing DJ Set.

Билетите за уикенда са вече са в продажба и можете да се сдобиете с тях единствено в мрежата на Тicketlogic  или да си закупите на място в Dance Center Mania.

Също от там можете да закупите билети за екслузивното парти на американската рап звезда TYGA.

На пук на всички спекулации организаторите потвърдиха пристигането на рапъра. Самият той обяви концерта си в клуб Мания в своята Фейсбук страница и вече няма грам съмнение, че ще дойде в България на 21-ви и 22-ри юли за поетите ангажименти.

За повече информация и резервации - +359898 57 99 99

Paolo Mojo

Определен от самият Pete Tong като „един от най-горещите продуценти за последните години“, и единственият външен артист, който е издал музика за лейбъла на Eric Prydz “Pryda”, Mojo е обиколил почти целия свят и е оставил следа в сърцата на свойте многобройни фенове. Сам успява да спечели глобална база от последователи и почитатели на неговата музика и стил, благодарение на забързаният си график от участия. „Womb“ в Токио, „Ministry of Sound“ Лондон, „Avalon“ Лос Анджелис, „Warung Beach“ Бразилия, „Wonderland“ Ibiza, „Chinese Laundry“ Сидни и „Zouk“ в Сингапур са само част от клубовете, в които Mojo изгражда името си.

Всичко това е постигнато с дискография от най-високо ниво. Paolo издава много хитове за Noir (Crazy For You), Hysterical (Disco Kiss) и Younan Music (He's The Man). Последват ремикси за

Saeed Younan и Rainer Weichold за Немският лейбъл “Great Stuff”, след които заслужено издават неговото EP “Foxhunt/Soca!”

Песента на Paolo Mojo „1983“, издаден за лейбъла на Eric Prydz „Pryda“ се превръща в истинска клубна класика. Списъкът с лейбъли , за които издава музиката си е широк и разнообразен – лейбъла на Fat Boy Slim - „Skint“, Noir, Armada, Toolroom, 303lovers, Ministry Of Sound Saved, NRK, Cr2, Renaissance, Great Stuff, Positiva, EQ Recordings, Factomania, Little Mountain, Nervous, Ego Records и много други.