Вижте новите екипи на Локо (СНИМКИ)

Черно-белите подписаха днес договор с испанска фирма

Локо (Пд) подписа днес договор с испанска фирма за спортна екипировка, похвалиха се от клуба. Контрактът е за 2+1 години.

Черно-белите ще дебютират с новите фланелки още в съботния мач срещу Левски от първия кръг на „А” група. Резервните екипи ще бъдат в червено-черно вертикално райе.

„Ние сме от 2 години на българския пазар и няма да скрия, че Локомотив (Пд) стои в плановете ни още от самото начало. Първите разговори проведохме с г-н Динев, а с новото ръководство на клуба вече финализирахме нещата. Много лесно успяхме да намерим общ език, тъй като сегашната управа има желание да помага на клуба”, заяви на днешната пресконференция на Лаута съсобственикът на компанията за българския пазар Валентин Николов.

„Екипировката сама по себе си е уникална. Продуктите обезпечават всички нужди на първия отбор – тренировъчни екипи, официално представителни и екипи за мачовете. Локомотив ще има самочувствието, че е добре изглеждащ отбор от гледна точка на екипировката”, допълни още Николов.

През следващата седмица новите фланелки ще бъдат пуснати в продажба и в магазина за фен-артикули на стадиона. Ще се предлагат два варианта – официален екип и реплика, за да може да са достъпни за всеки запалянко.