Царево вече има мобилно приложение за смартфони и таблети

Идеята за изработка на приложението е на кмета на общината

Община Царево вече е част от световния Tour Guide - VISIT. Черноморската Община се сдоби с уникално мобилно приложение за смартфони и таблети. Всички желаещи могат да изтеглят разработката абсолютно безплатно от Play Store и AppStore.
Идеята за изработка на приложението е на кмета на общината - инж. Георги Лапчев. Царево е една от най-предпочитаните дестинации за почивка по българското черноморие. Благодарение на приложението, гостите и жителите на града имат възможноста да се запознаят с историята на града,  както и да получат подробна информация за атракционите и забележителностите в областта. Всяка една от тях е описана накратко, придружена със снимков материал. Получавате в реално време информация от прогноза за времето до различните категории спорт, туризъм, култура, събития и актуални новини.
Една от най-удобните функционалности на приложението Visit Tsarevo е геолокацията и описание на маршрута до даден обект или до мястото на провеждане на дадено събитие. Извиличат се данните за текущото Ви местонахождение и Ви отвежда до желаната дестинация.
При избор на търсене, мобилното приложение показва най-близките до вас: хотели, ресторанти, магазини, банкомати и още много други.