Крадци отмъкнаха 10 бона от апартамент на „Фердинандова”

Бандит откъсна златен ланец за 4 бона от врата на руснак

Крадци отмъкнаха 10 бона от апартамент в центъра на Бургас. Обирът е станал посред бял ден в жилищна кооперация на ул. „Фердинандова”. Бандитите счупили прозореца и влезли в жилище на първия етаж. От дома на 64 годишен бургазлия са откраднати 10 000 лв.
Вчера в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение за друг обир. 28 годишен мъж от Велико Търново се оплакал, че на 16-ти срещу 17 юли, чрез счупване на предното ляво стъкло на управлявания от него лек автомобил «Фолксваген Пасат», са откраднати 1 500 лв. Колата с великотърновска регистрация е била паркирана в кв. «Фрегата» № 63 в Слънчев бряг. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.
Вчера в районното в Несебър е получено съобщение от 53 годишен руски турист, отседнал в Слънчев бряг, за това че около 13.00 ч. в близост до комплекс «Аркадия», е пресрещнат от непознат мъж, който при разминаването му издърпва и отнема златен синджир с тегло около 40 гр. Според данни на руснака, стойността на ланеца е около 4 000 лв. Извършителят на грабежа се издирва по описание от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.