Акция „Подари Усмивка”! Да дарим детски дрешки и играчки!


Детски център „Рожден Ден“ организира благотворителна кауза под надслов „Подари Усмивка“. Ентусиастите призовават всички семейства, които разполагат с ненужни вече детски дрешки и играчки да ги дарят.

Те ще бъдат предоставени на дечица в неравностойно положение.
„Ние считаме, че детската усмивка е най-прекрасното и красиво нещо на света. Точно поради тази причина каним всички, които споделят нашето мнение да се включат в тази инициатива, като с това ще създадат много детски усмивки. В тази кауза е единствено необходимо всяко семейство, което има непотребни детски играчки или дрешки, да ги остави при нас, а ние ще ги дарим на деца, нуждаещи се от тях. Дрешките и играчките ще бъдат предадени в няколко институции, работещи с деца в неравностойно положение”, призовават от детския център.
Да помогнеш на детенце, което се бори само с живота и което няма условия на живот като много други свои сънаборници, е истински акт на хуманност и добро сърце. Нека не забравяме да бъдем ХОРА преди всичко, призовават още организаторите на благотворителната кампания от център “Рожден Ден“
За повече информация: гр. Бургас, ж.к. Славейков, бл. 171
Тел. за връзка : 0878 429 000