Нефтохимик стартира лятна подготовка

Мъжкият отбор ще започне участие от най-ниското ниво на футбола

С тържествен водосвет, децата на Нефтохимик стартираха лятната си подготовка. На кратката церемония, която се състоя в спортен център „Изгрев” се събраха около 130 деца и техните родители.

Бяха представени треньорите, които ще водят отделните възрасти: Йоско Йосков – юноши старша възраст – 96 и 97 набор, както и родените през 2005, 2006 и 2007 година; Иван Дончев – 98 и 99 набор, Милен Христов – 2000 и 2001 набор и Господин Господинов – 2002, 2003 и 2004 набор.
Новият директор на школата Костадин Джамбазов заяви, че оттук нататък започва сериозната работа и допълни, че очаква до началото на септември в школата да тренират над 200 деца. Двамата с Николай Тодоров изразиха увереност, че със здрава работа в правилната посока успехите няма да закъснеят.
„Засега всички усилия ще ги концентрираме върху детско-юношеския футбол. Ще имаме представители и в мъжкия отбор, който ще започне от най-ниското ниво на футбола. Предимно ще играят нашите юноши, за да могат да се развиват”, разкри Джамбазов.
Най-малките „шейхове” ще тренират в Изгрев, а старшата и младша възраст ще тренират на терена в Долно Езерово. 
„За нас е важно децата да тренират с удоволствие и когато се приберат вкъщи да бъдат с усмивка на лицето и да са позитивно настроени”, каза още директорът на школата.