Милен Георгиев търси отбор за Венци Христов

Преди ден футболният агент разкри, че е участвал и в преговорите за Ивайло Чочев с Палермо

Бургаският футболен агент Милен Георгиев се завърна от Китай, където беше във връзка с осъществяването на трансфера на Емил Гъргоров. Както е известно в Шъдзячуан старши треньор е Ясен петров, а му помагат добрия приятел на Георгиев и бивш съотборник в Нефтохимик Мирослав Косев, както и Георги Шейтанов. В отбора отлично се изявява и друг българин Георги Илиев, който е титуляр във всеки мач и сега с Гъргоров ще връзват играта на тима.

Преди ден футболният агент разкри, че е участвал и в преговорите за един от големите трансфери на български футболисти зад граница - този на Ивайло Чочев в Палермо.

След завръщането си в България Георгиев ще работи по трансфера на Венци Христов, който е желан от Лудогорец. Мениджърът държи и правата на няколко млади таланти, излезли от бургаската футболна школа сред които са младежките национали Милен Гамаков (Ботев Пд) и Милчо Ангелов (Литекс), както и на юношеския национал Станислав Дрянов, който в момента е на европейското първенство до 19 години в Унгария.