Интерактивно ще представят регион Павел баня

Популяризират възможностите за туризъм

На 31 юли 2014 година от 19.30 часа на централния площад в град Павел баня ще се състои интерактивно представяне на региона. Инициативата е организирана от Община Павел баня и Туристическия информационен център в града. На събитието са поканени да присъстват всички жители и гости на общината.
Основната идея на проявата е да се популяризират възможностите за лечение и почивка, които се предлагат на територията на общината. Ще стане дума също така за балнеологията и минералната вода в курорта, както и за местата за настаняване. Ще бъдат презентирани също така и възможностите за прекарване на свободното време, за което ще бъдат предложени различни типове туристически маршрути, културно-исторически забележителности в региона, както и културната програма на Общината – празници, фестивали, чествания и пр.
Активният летен туристически сезон е времето, в което Павел баня се радва на много летовници от страната и чужбина, ето защо инициативата цели да разшири представите на жителите и гостите на града за туризъм, балнеолечение, почивка и забавления.