Майката на Уитни Хюстън - против заснемането на филм за певицата

Майката на покойната певица Уитни Хюстън се обяви срещу създаването на филм за нейната дъщеря, който иска да заснеме актрисата Анджела Басет. По думите на Сиси Хюстън телевизионният канал Lifetime е решила да продължи работата над лентата "I Will Always Love You: The Whitney Houston Story", въпреки възраженията на семейството на изпълнителката. Lifetime предвижда филмът да бъде пуснат на екран следващата година, предаде Ем Ти Ви.

"Ние сме измъчени от постоянната дезинформация и коментарите, направени от хора, които не я познаваха. Моля ви, дайте й покой. Нито един от тези, които работят над филма, знае нещо за отношенията на Уитни с Боби Браун" - разказва Сиси Хюстън. Тя добавя, че след смъртта на изпълнителката много хора са започнали да разправят, че са били близки с нея, пише БТА.

 

Преди време срещу заснемането на филма се обяви и дъщерята на Уитни Хюстън и Боби Браун - Кристина. Телевизионният канал Lifetime обяви намеренията си да филмира живота на Уитни Хюстън през май. В него ударението ще падне върху връзката на певицата с бившия й съпруг, изпълнителя Боби Браун. Бракът продължава 15 години и се разпада, когато Хюстън е на 48 години.
В ролята на Уитни Хюстън ще се превъплъти фотомоделът Яя Дакоста.