Свети Кирик събира звездите на Аполония

Бургас Лайф

24-07-2014, 15:02

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Лили ще пее на "Аполония"

Иван Гарелов раздава автографи на Аполония

Полуостровът ще стане сцена за първи път

В края на юли очарователният малък остров Св.св. Кирик и Юлита, разположен близо до Созопол, ще се сдобие със собствена сцена, която ще представи на публиката най-доброто от съвременната българска музика по време на фестивала "Аполония".

Тази година най-големият културен фестивал Аполония ще представи не само обещаваща програма по повод своето юбилейно издание, но също така ще създаде поредица от вълнуващи музикални вечери, предшестващи Празниците на изкуствата.

Клуб Аполония ще бъде открит официално на 26 юли. Първата вечер ще бъде отбелязана с изпълнението на любимите Dirty Purchase – първата среща на зрителите срещи с най-добрите музиканти от българската поп, джаз и рап сцена.
“Целта ни е да създадем разнообразна програма, в която всеки да може да намери своите изпълнители - ако за едни изборът е Васил Петров, то други ще се радват на Ъпсурт. Вярваме, че селекцията от музиканти ще удовлетвори очакванията не само на по-зрялата публика на Аполония, но и на младите почитатели на живата музика”, споделят организаторите на фестивала.