От полицията отписали Стефан, търсят труп

Мисия Пловдив

24-07-2014, 16:11

Снимка:

plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Изчезналият Стефан забелязан на Централна гара?

Пловдивчанин в неизвестност от дни. Търси се!

Младият мъж вероятно се е самоубил, смятат ченгета

Вече търсим труп, най-вероятно момчето се е самоубило, заявиха от полицията, след като повече от месец безуспешно издирват глухонемия Стефан Маринов.

Младият мъж сякаш се изпари и от тогава няма ни вест, ни кост от него. Пребродени са места, на които 30-годишният художник обичал да ходи, претърсени са домове на роднини, с всички познати е разговаряно, няма и няма нищо, вдигат рамене ченгетата, пише БЛИЦ.

Маринов изчезна на 19 юни, за последно е бил на работа в будка за вестници в квартал „Смирненски”. Когато си тръгнал, оставил бележка на работодателя си, че повече няма да ходи на работа.

В будката останали портфейла му, телефоните и дебитните карти. Близките на Стефан са в паника. Притеснителното е, че дни преди това е изгорил всичките си картини. Основната версия, по която се работи, е самоубийство. Ако младежът е жив, досега щеше да се появи, а и все някой щеше да го забележи, коментират полицаите.

Друг, още по-мистериозен случай, също е неразрешен. Няма следа от карловката Стоянка Дудекова от Карлово. Майката на две деца изчезна на 26 март тази година на път за работа. Основна версия е отвличане и след това убийство.