Кралете на нощта забиват на "9-ти километър"

Петък вечер - време е за парти!

В петъчната вечер е време за купон. Ако още не сте решили къде да избухнете, горещо Ви препоръчваме да запалите гумите към комплекс "9-ти километър". Само за Вас – пловдивчани, тази нощ ще бъде уникална и неповторима, защото на родна земя стъпват едни от най-добрите хаус диджей в България.

KINGS OF THE NIGHT a.k.a. VERSUS, ROSS & SPASSOTO в Пловдив - парти концепция, която на тази територия винаги минава с огромен успех. Подгрявани от VAELLO, популярните топ диджеи се събират за пореден път със заветната цел - да осигурят сериозен ритъм и да се слеят с публиката.

Стартът е точно в 22 часа. Преди помунощ входът ще е само 8 лева, а след това – 10.

Грабвайте хавлийките и заповядайте да се разбием заедно. Единствено условие за петък вечер – носете си доброто настроение!

Oсвен партитата през нощта, напомняме, че комплекс "9-ти километър" предлага нов кът за деца през деня. Докато майките си почиват със списание и студен чай на шезлонга, малчуганите ще бъдат забавлявани от аниматор и ще творят в детските работилници.

Времето е само за плаж, а мястото за това е само едно - Комплекс "9-ти километър". Басейн, коктейли и мокри партита.

Време е да превърнете своето лято в едно незабравимо изживяване. Тук купонът продължава 24 часа в денонощието. На пловдивчани ни не е нужно море, защото ние си имаме компплекс "9-ти километър"!