Хубчев: Нито един от тези, които играха нямаме право да критикуваме

Тотално надиграхме „Ботев“, но не винаги по-добрия отбор печели в спорта, коментира наставникът

"За разлика от миналата седмица когато можехме да бъдем доволни с точката, сега можем само да съжаляваме. Изпуснахме „Ботев“.“ – обобщи мача тази вечер наставникът на „Берое” Петър Хубчев. „Берое” и „Ботев” Пловдив завършиха наравно в двубой от втори кръг на „А“ професионална футболна група.
„Нито един от тези, които играха и влязоха нямаме право да критикуваме през тази седмица. През цялата седмица говорихме доста. Мисля, че реакцията на отбора като цяло се видя. Много често ви казвам, че знам възможностите на всеки един от тях. Поради тази причина влизаме с такъв състав и променяме един, двама или трима. Раздадоха се до край. Ние не се върнахме назад, опитахме се да играем за втори гол. Играхме напред. Имаше такава ситуация, в която трябваше да вкараме и то не една, а много. Още веднъж тотално надиграхме „Ботев“ този път, но не винаги по-добрия отбор печели в спорта.“ – коментира още той.
„Дал съм обещание пред ръководството, че няма да говоря за съдийството, но няма да издържа сигурно.“ – каза още Хубчев.
Срещата коментира и вратарят Иван Караджов: „Надиграхме „Ботев“ по всички показатели. Трябваше да вкараме още един гол, за да победим. Има го във футбола. Нищо не можем да направим. Не съжаляваме. Съжаляваме само за загубената победа. Няма какво да се тръшкаме. Имаме другата седмица пак мач и излизаме пак да играем.”