Бирмата платил 7 хиляди за Преслава

Георги Станоев заплатил сумата, за да бъде с оборотната дива през 2012 г., като срещу тарифата я имал само за 2 часа. По онова време Бирмата бил ерген и заплатил 7-те бона, за да се радва на кръшната хубавица на частно парти, пише "Телеграф".

Преслава попяла час-два в компанията на милионерския син, който отдавна я харесвал. По време на партито той също направил впечатление на добричлийката не само с портфейла си, а и с привлекателния си външен вид. След като певицата го таксувала според стандартната си тарифа от 7 бона и приключила с ангажимента, си тръгнала, a на другия ден Бирмата я потърсил.

7-те хиляди обаче Станоев отдавна си ги е избил! Откакто е с Преслава, милионерът не е пръснал и стотинка по нея. Неверни са твърденията, че й бил подарил тузарска кола и апартамент. Всъщност луксозното BMW, което Преслава кара от време на време, е на майката на Бирмата - Лидия Станоева. Двете са приятелки и кандидат-свекървата й го заема. За 3-те години съвместен живот всичко на всичко Бирмата й е подарил едно куче - Жожо. Дори слуховете за годежен пръстен ще се окажат преувеличени.

„Аз си платих цената още като се запознахме, повече не давам", хилел се Бирмата пред приятели. Немалка цена плаща и фолк певицата, която трябва постоянно да търпи буйния нрав на гаджето си и сцените му на ревност. Последната такава приключи с кръв по веждата на Бирмата, след като Преслава запрати чаша по него.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"