Николета - мокра и гола (СНИМКА 18+)

Николета пак започна с голите изцепки, пише HotZona.bg.

Съпругата на Валери Божинов прикова вниманието с еротични снимки, които подлудиха феновете.

Плеймейтката уж го раздаваше майка за пример, но с разгара на сезона отново побърка всички. И демонстрира завидна секси фигура, която накара феновете й да онемеят.

Почитателите на Лозанова изумени коментират, че не са виждали моделката толкова гореща. Тв звездата не пропусна да сподели снимки от еротична фотосесия, на която позира по цици.

Снимките са правени на плажа, а очевидно Николета е дала всичко от себе си пред камерите. Мокра, гола и съблазнителна, плеймейтката не оставя много за въображението на почитателите си.

Феновете изпаднаха във възторг и не спират да сипят комплименти по адрес на водещата. Почитателите на Лозанова нямат търпение да я видят отново в някоя еротична фотосесия и нищо чудно това скоро да стане факт.

Преди няколко години Николета се зарече, че ще бъде примерна майка и няма да позира повече гола. Но това не й попречи няколко месеца след раждането да се пусне, както майка я е родила и да цъфне по голо дупе за рекламно видео. Сега моделката отново реши да бъде дръзка. И пощури почитателите с последните си снимки в нета, на които показва най-доброто от себе си.