Дарина Павлова за любовта, парите и съдбата

Съпругата на покойния Илия Павлов в откровено интервю за живота си след любовта и "Мултигруп"

"Илия Павлов е още в живота ми. Виждам го навсякъде и най-вече в моите деца, повече в сина ми разбира се…", разкри пред bTV Дарина Павлова, съпруга на убития шеф на "Мулригруп" Илия Павлов.

"Никога не съм съжалявала, че съм го срещнала. Нашата първа среща беше много странна- на улицата. Той слезе от една кола, даде ми визитката си и каза, че много бърза", разказа още Павлова.

На въпрос какви са й отношенията със Силвио Берлускони, тя отговори: "Силвио е много интересен и необикновен човек. Отношенията ми с него са лични, не си говорим за политика", коментира тя по повод срещата на Берлускони и Станишев и споменаването на името й на тази визита.

За мъжа до себе си в момента, Джулио, Дарина каза че както с много други мъже около себе си тя има колегиални, приятелски отношения.

„Много близки приятели сме, уважаваме се, обичаме се, но не мога да кажа, че той е мъжът за мен..“

На въпросът на Мариана Векилска, как се справя с толкова голямо богатство съпругата на Илия Павлов каза: Моето богатство са децата ми, така че нямам проблем с това.

В интервюто се разкрива, че наследството на фамилия възлиза на 40млн. печалба годишно.

Дарина Павлова поясни, че това са декларираните пари на фирмата, а не личните й финанси, но се правят много инвестиции в България, които се грижат за компанията и са били заедно с Илия в „Мултигруп“ още преди смъртта му.

За нея най-смислено похарчените й пари са вложените в образованието на децата й.

 

Цялото интервю може да видите тук.