Извънземните посетиха Германия?

Вижте мистериозеня кръг с диаметър от 75 метра, който се появи върху поле с царевица в Южна Германия

Мистериозен кръг с диаметър от 75 метра се появи върху поле с царевица в Южна Германия, близо до град Мюнхен. Стотици ентусиасти пристигнаха на мястото, вярвайки, че необичайната рисунка е дело на инзвънземна цивилизация.

Огромният кръг в град Райстинг е с почти перфектна форма и е съставен от по-малки симетрични кръгове, образуващи сложна плетеница. Явлението е било забелязано случайно от въздуха, когато балон с туристи преминал край местността.

Любители на мистерията се редуват да посещават района и да се снимат до тайнствената геометрична рисунка. Някои дори остават да пренощуват под небето, твърдейки, че усещат странни космически вибрации.

„Не е нещо от този свят. Не казвам, че е и НЛО или нещо такова. Възможно е да са сили, които не са проучени все още, или може би са, но нищо не е направено по въпроса”, разказва Розмари, посетила мистериозната рисунка.

„Някои хора чувстват нещо особено, като се намират в средата на кръга. За мен това не е съвсем така. Може би съм по-малко духовен, но не чувствам нищо”, обяснява фермерът Кристоф Хътнер.

Земеделският производител Кристоф Гюнтер, който е собственик на терена, заяви, че не знае как кръгът се е озовал в собствеността му, защото няма следи от нахлуване на външни лица. Фермерът изчисли, че фигурата му е нанесла щети в размер на няколкостотин евро.

Според друга от версиите не става дума за НЛО, а за влюбен мъж, който е решил да изпрати послание до любимата си жена.