Подводна база на НЛО откриха край бреговете на Калифорния?


Огромен подводен вход, който е част от предполагаема база на НЛО, беше изненадващо открит край бреговете на Малибу, Калифорния, в района на нос Пойнт Дюм
Структурата на самото плато е с размери 1,35 км х 2,45 км, 6,66 мили от земята и вход между опорните стълбове с ширина 2745 фута и 630 фута височина. Тя много прилича на защитно укрепление в случай на ядрена атака, което се потвърждава и от дебелината на тавана, която е цели 500 фута.

Самото откритие е направено от Максуел, Дейл Ромеро и Джими Чърч, които са водещи по радио „Тъмна материя“.
Подводната база е тайна в продължение на много години, докато в района са регистрирани стотици наблюдения на НЛО и НВО (неидентифицирани водни обекти), както и са направени голям брой снимки от очевидци на тези необикновени явления. Точното място на мистериозния вход обаче така и не е локализирано с точност.
Именно в района на Малибу през 50-те и 60-те години на XX в. има сигнали за голям брой наблюдения на НЛО, които внезапно извезват под водата с огромна скорост. През 70-те години пък много хора стават свидетели на появата на разноцветни НЛО край плажа на нос Пойнт Дюм, които изненадващо се появяват от водата или пък също толкова неочаквано изчезват в нея.
chudesa.net