Футболна контрола събира десетки зрители в Морската градина

Мачът започва в събота от 9 часа на спортния комплекс разположен Морската градина

В събота от 9 часа малките футболисти на СК „Бъдеще“ ще бъдат домакини на приятелската контролна среща със своите връстници от Бургасспорт", родени през 2005 и 2006 година. Срещата се очаква с интерес, както от малките футболисти, така и от родителите, които ще окуражават своите деца.

През този сезон отборът на Бъдеще, родени през 2000-та година ще участват в регионалния шампионат за деца в тази възраст. Малките футболисти ще бъдат водени от опитния специалист Антон Николов, който има дългогодишен стаж в работата със футболисти в тази възраст. За децата е осигурен и терен с нормални футболни размери в с. Рудник, на който те ще водят няколко занимания седмично. Децата ще ползват и транспорт, осигурен от клуба.

В същото време от ръководството на най-новия спортен комплекс в Бургас припомниха, че продължава набирането на деца за сформиране на нови групи за обучение по футбол. Клубът набира и квалифицирани треньори, за все по-нарастващия брой на малките футболисти, които желаят да направят своите първи стъпки в най-популярната игра.