Вуцовизми в действие – нов епизод

Треньорът на Ботев изръси куп бисери на днешната си пресконференция

Треньорът на Ботев Вили Вуцов остана верен на стила си и изръси куп бисери на днешната си пресконференция.

Ето част от най-култовите Вуцовизми:

Един или двама съм сигурен, че за нищо на света няма да останат. Не съм аз човекът, който ще говори за финанси, но всичко им е платено за момента. Ще им се плати и на следващата дата. Те си мислят, че ще могат да си тръгнат без пари. Такъв филм няма.

Ситуацията с Доре е сложна, не съм му виждал очите дори. Вината е изцяло негова. Той не си е подал входна виза. Някои мениджъри им мътят главите, че ще спре да им се плаща. Но футболистите си имат цена и ако някой иска да си ходи, то ще е на цената, на която клубът е определил.

Не може да си го купил примерно за 10 лева и да те притискат да го продадеш за 1 или 2 лева. Моето разбиране е, че поне трябва да си върнеш половината пари. Айде, клубът е на зор – разбирам. Горе-долу за 5-6 лева може да има сделка, пак казвам – примерно.

Оферти за Хамза идват всеки ден, но предлагат такива пари, все едно тук са му счупени и двата крака. Аз съм на мнение, че той ако не си е вдигнал нивото в Ботев, поне си е запазил формата, с която е дошъл тук в клуба.

Аз съм умен човек, но футболът е бизнес. Всеки ден разни мениджъри ми предлагат по 15-20 човека. Ако ви покажа телефона си, то ще видите, че той е пълен с имейли на бели и черни човечета. Няма обаче да взема играч, който да се чудя какво да го правя.

Изненадах се от изказването на шефа на фенклуба на Черно море Иван Михайлов. Познавам го, приятел ми е, но това неговото е несериозно. Кой пък е отишъл да му вземе от него интервю, пък и чак да го публикува? Аз сега ще му кажа: Нека да дойде той да свири мача. Да попитат от БФС и ако са съгласни, аз нямам нищо против. Даже да вземе още двама фенове за помощници. Нека само 4-ия и 5-ия съдия да са от БФС, смятам, че ще се справят.

Това е все едно аз да отида при шефа на фенклуба на Ботев и да го накарам да говори пред медиите, че варненци идват тук в Пловдив и ще ни счупят краката от ритане.