Продават на публичен търг апартамента на Ивелин Кичуков

Съдебен изпълнител обяви жилището на „Гладстон” за 40 000 евро


Интересният бургаски бизнесмен Ивелин Кичуков може да се раздели с апартамента си в центъра на града. Съдебен изпълнител е подгонил Кичуков за невърнат кредит към банка ДСК. Жилището му на ул. „Гладстон” 52 вече е обявено на публична продан.

Атрактивният имот е тристаен, разположен върху площ от 72 кв. м. и е бил използван дълго време като офис. Началната тръжна цена, от която започва наддаването е 40 000 евро, сочи обявление на съдебен изпълнител Станимира Николова.
Това е вторият опит за публична продан на имота на Ивелин Кичуков. През януари тази година жилището отново бе извадено, но на цена от 111 600 лв.
Името на бизнесмена, който има консултантски, строителни, хотелиерски и туристически фирми се свързваше индиректно със скандалния Здравко Донев – Капона. Преди години се говореше, че двата са имали общ бизнес.
Ивелин Кичуков опита да влезе и в политиката преди време. Той се кандидатира като независим общински съветник, но не успя да спачали необходимата му подкрепа.
Кичуков е известен и като председател на Фондация Ейнджълс. Тя е създадена от него през 2008 година и действа на територията на почти цялата страна.