Идеалната ваканция - възможна ли е заедно с половинката?

Животът

06-08-2014, 15:36

Снимка:

Thinkstock

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

ВИДЕО: Летни страсти край басейна...

Няколко съвета за наистина почивка

Как мъжете и жените си представят отпуската

Въобще не се тревожете от постоянните спорове с половинката си при подготовка за годишния отпуск, защото представите на мъжа и на жената за приятно прекарване на почивката не съвпадат. Това са установили след проведена анкета създателите на портала Holiday Hypermarket, в която представители на двата пола обяснили как си представят идеалната ваканция.

Допитването показва, че мъжете не обичат дългите над четири часа полети, което им пречи бързо да се върнат на работа, ако това се наложи. При дамите е точно обратното – те търсят колкото може по-далечни разстояния, за да открият нови светове и преживявания.

Мнението на двата пола относно времето за прекарване за отпуската също не съвпада. Жената иска да почива колкото може по-дълго, за да успее да постигне хубав загар на плажа, да се разходи на воля по магазините, да види повече забележителности и да насити времето си с емоции. На мъжете им стига само да се отпуснат добре физически и психически, за да се върнат ободрени на работа.

Затова и в повечето случаи туристическите маршрути и местата за почивка избират дамите, като явно не се доверяват на вкусовете на своите половинки, коментират експертите.

Източник: po-zdravidnes.com