Закопчаха Георги Славов- Главата в Слънчев бряг

Синът на покойния Стоил Славов не се подчинил на полицейско разпореждане

Полицаи арестуваха в Слънчев бряг синът на покойния бос на СИК Стоил Славов. Георги Славов, по-известен като Жоро Главата е бил закопчан при масирана полицейска акция в курорта заедно с още дузина други герои.

Повечето от мъжете са прибрани в ареста заради наркотици и кражби. Жоро Главата обаче е чист. Полицаи му щракнали белезниците, защото не се подчинил на разпореждането им и се правел на интересен.
В момента 31-годишният Славов се намира в полицейския арест и не е ясно кога ще бъде освободен. Масираната акция в курорта е на ГД "Криминална полиция" и ОДМВР - Бургас. Общо 234 коли и 416 души са били проверени. Униформените са тарашили заведения и автомобили наред. Според официалната версия – профилактично. Задържани са седем заподозрени за извършване на кражби, образувани са четири бързи производства - три за наркотици и едно за кражба. Униформените са разкрили и двама обявени за общодържавно издирване. Съставени са 16 акта за установяване на административни нарушения на Закона за движение по пътищата. Проверени са осем еротични бара и три дискотеки, на собствениците на две от заведенията са съставени актове за констатирани нарушения.
При операцията са установени и задържани лица от криминалния контингент, познати с противозаконните си прояви на територията на РУ – Несебър.