Петък вечер - време е за хаус експлозия!

Комплекс "9-ти километър" Ви очаква точно в 22 часа

В петъчната вечер е време за купон. Ако още се чудите къде да избухнете, горещо Ви препоръчваме да врътнете гуми към комплекс "9-ти километър". Тази нощ ще бъде уникална и неповторима, защото само на 9 километра западно от Пловдив зад пулта ще застанат едни от най-добрите хаус диджеи в България. Това са Vesselin, Ivo, Shoto, Andrez и Doulbe D. Меломаните ще могат да ги видят как миксират заедно, сами или по двойки – не е за изпускане!

Партито, озаглавено "Open Air Hоuse Explosion", стартира точно в 22.00 часа, мястото е ясно - край басейна под звездите.

Организаторите са подготвили и промоции за шумни компании, а сладките адреналинки цяла нощ ще ви вдигат... адреналина!

Не трябва да се притеснявате за транспорта до комплекса. От "9-ти километър" са се договорили с Интер такси (032 9199) купонджиите да идват от Центъра на града за 6 лева.

Синоптиците обещават безоблачна нощ, а домакините – щур купон до сутринта.

Седмица по-късно идва нова порция хаус експлозия. На 16 август (събота) на пулта се качва известният испански диджей – Paco Maroto. Той е чест гост на елитни партита у нас, а сега отново имате шанса да го чуете и вие. Следващата събота вечер на плажа на акватека "9 километър", специално за вас, Paco Maroto ще забърка смесица от техно и хаус.