Пиронкова и Ераносян са лица на дарителската кампания на Локо

Мартин Камбуров и Христо Бонев също подкрепят инициативата на феновете

Три легенди на футболния клуб Локомотив Пловдив и една легенда на тенис клуб Локомотив Пловдив са лицата на дарителската кампания за набиране на средства за черно-белите, научи Plovdiv.utre.bg. Става въпрос за Христо Бонев, Едуард Ераносян, Мартин Камбуров и Цветана Пиронкова.

Това личи от официалния сайт на дарителската кампания, където е разяснена по-подробно инициативата.

Ето какво се казва там:

Кампанията на сдружение "Бъдеще за Локомотив" цели набиране на средства за подкрепа на детско-юношеския футбол на Професионален футболен клуб "Локомотив" - Пловдив.

С набраните средства първоначално ще бъдат закупени официални футболни и тренировъчни екипи, помощни средства за тренировки и футболни топки за над 300 деца, които тренират в "Локомотив" - Пловдив.

В дългосрочен план сдружение "Бъдеще за Локомотив" планира организиране на лагери и турнири деца от Пловдив и от други градове от страната, както и на благотворителни събития за деца с увреждания и за деца, лишени от родителски грижи.

Лица на кампанията са Христо Бонев, Цветана Пиронкова, Мартин Камбуров и Едуард Ераносян.

За абонати по договор с GLOBUL, VIVACOM и Mtel цената на 1 sms е 1 лв. За потребители на предплатени услуги на трите мобилни оператори цената на 1 sms е 1,20 лв. с ДДС. За реален акт на дарение се счита плащането на дарителските sms към мобилните оператори, а не тяхното изпращане.

Избраната от вас кампания получава минимум 90% от всички финансови постъпления. Останалата сума покрива техническото обслужване и поддръжка на кратък номер 17 777, административни разходи по проект DMS и невзетите плащания от страна на мобилните оператори от некоректни абонати.