Люси Иларионов отрязал Албена Вулева

Двамата имали бурна връзка преди години

Албена Вулева все още е тайно влюбена в Люси Иларионов, пише „Всеки ден". Ексводещата на скандалното шоу „Сигнално жълто" и фолк певецът и продуцент имали кратка, но бурна връзка преди години. Двамата се залюбили по време на едно от първите интервюта на устата блондинка, когато била едва прохождаща журналистка. „Той беше много културен и мил, а да не говорим, че изглеждаше страхотно", споделила влюбената Вулева пред приятелки тогава. Искрите между двамата продължили няколко месеца, а съседи потвърждават, че Иларионов често посещавал апартамента на водещата в столицата.

 Край на романса им сложил Люси, на когото му писнало да търпи изцепките на устата блондинка, която още тогава сипела злоба и обиди срещу всеки, който не бил на нейното мнение. „Колко ме е излагала пред приятели. Човек не смее да се появи с нея на обществено място, кой знае каква поредна излагация ще му докара. А аз трябва да си гледам кариерата", споделил тогава певецът пред приятели.

 Типично в свой стил известната със злобния си нрав Вулева и до ден днешен не спира да напада бившата си изгора, и то по всякакъв повод. Последно Албена заяде Иларионов за килограмите и не пропусна да спомене и настоящата му приятелка - певицата Ани Хоанг. „Той се е превърнал в една топка лой. За всичко е виновна любимата му, която го тъпче с всякакви калорични неща. То не може да се живее на понички, баклава и чипс цял живот. Беше много по-слаб и красив преди", изцепи се Албена в социалната мрежа. Злите езици шушукат, че причината за злъчното й отношение е именно отказът на Иларионов да комуникира с нея, след като са се разделили.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен