Секстуризмът в Слънчев бряг на минимални цени е хит

Приключенията за туриситите започват веднага щом стъпят в курорта

70 на сто от всички туристи, посещаващи най-големият курорт на Балканите "Слънчев бряг", отиват там заради сексуални приключения и евтин алкохол. В морският курорт под път и над път можеш да видиш европеец или американец, хванал за ръка българско момиче или да са седнали в нощен клуб на бара. Тъй като проституцията е забранена у нас със закон, двойките минават за влюбени и момичето придружава туриста навсякъде, включително и в хотелската стая. „Изкуствоведки“ поемат разгорещените след изпълненията туристи и ги облекчават в стаите им, или край някоя кола, в зависимост от цената.

Контакт с проститутки могат да ви предложат не в един и два обекта. Най-лесно място за наемане на компаньонка са салоните за масаж. Еротичните масажи са само за мъже. Предлага се професионално обслужване, гарантиращо дискретност и абсолютна анонимност.

“Масажът е изключително релаксиращ. След него си като нов”, признава чужденец опитал от услугите миналото лято в курорта.

В момента щом чуждоземците попаднат в "Слънчев бряг", започват безкрайни пиянски и сексуални оргии. По-голяма част от младите чужденци идват, за да се отдадат на безпаметно пиянство и безкраен разгул, като партньорите се сменят всяка нощ. В Слънчев бряг се намират и най-известните стриптийзьорки, който нямат против да направят инвидидуален сприптийз за някого, стига да има в джоба си поне двайсетачка.

Добре образовани и добре платени чужденци идват на Черноморското крайбрежие, защото имат възможност не само да изпият литри наливна бира срещу смешни пари, но и да имат сексуални партньорки на 16 години срещу 10 лева.
Случаите през лятото са много, в които англичани и шотландци изпадат в безпомощно състояние и трябва да бъдат "съживявани" след изпиването на литри алкохол. Чуждестранците не се срамуват от секс посред бял ден на плажа, край пътя или в хотелския басейн. Лекари в Бургаско твърдят, че седмично имат по десетина случая, когато трябва да съживяват мъртвопияни чужди туристи. Според английски медии, най-популярни в българския курорт са ниските цени, достъпността и безразборния секс между туристите.