ШОК! Черната Златка загуби бебето!

Плеймейтката направи тежко признание в социалната мрежа

Златка Димитрова шокира с трогателно признание в социалната мрежа преди минути, видя Plovdivutre.bg. Бургазлийката през сълзи обяви, че е загубила своето бебе. Злати трябваше да роди в края на годината, но я застигна най-голямото нещастие в живота на една жена.

Плеймейтката учтиво моли журналисти и медии да не се занимават със случая и призовава всички за разбиране в този така тежък за нея и близките й момент. 

Злати, приеми нашите най-искрени съболезнования!

Вижте сами какво написа плеймейтката в профила си във Фейсбук!

Скъпи приятели, винаги съм била близо до вас духом и съм ви разкривала и трудностите и успехите си. Винаги съм била изключително щастлива, когато сте ми споделяли, че усмивката ми ви дава вяра и надежда, извинете ме, но сега нямам сили да се усмихна, а през сълзи ще ви споделя: Загубих бебчето си! Вярвам в Бог и знам, че ще ни дари отново с най-големия дар! Сигурна съм, че много от почитащите го ще изпитат в душите си частица от моята болка, не малко ще са й въздъхващите: "Така й се падаше." С това си откровение затварям тази страница завинаги и искрено моля журналистите да не създават сензация от личната ни трагедия, да не спекулират с мъката ни, да не си правят интерпретации, предположения и версии. Категорично няма да коментирам нищо и никъде, нито едно интервю, тв предаване или каквато и да е публична изява по темата, която аз и любимият ми мъж, сами трябва да изживеем и смирено с любов да дочакаме следващата блага вест. Не обвинявам и не набеждавам абсолютно никого за нещастието, което ни връхлетя, а на всички, както на доброжелателите, така и на зложелателите пожелавам: Бъдете живи и здрави и Господ да ви закриля, вас и семействата ви!