Почивка на Какао бийч! Важни правила за пълноценен отдих

Първата работа е да се тагнете

За да си позволите почивка в Съни, по всички правила, ви трябват поне около 700 лева за харчене, без да броим разходите за път и спане. В куфара сложете най-хубавите си дрехи -  роклята и костюма, блузи с В-образни деколтета за момчетата  и момичета.
Стъпвайки в Слънчев бряг първата работа на всеки е да се тагне. Първо от самия курорт,  с някое весело послание от типа „И после паля към Слънчака, много истории ма чакат‘‘ ( by Криско) .
Отправете към плажа на Какао. От там също трябва да се тагнете! Препоръчвам на момичетата да си  отблекат бански на ресни, за да създават впечатление за големи /сякаш – силиконови/  цици... Напревете си снимка с чаша с мента или фрапе, като задължително тагнете мястото, за да се разбере, че сте дали между 5 и 8 лв. да ви го забъркат. На заден план е добре да се вижда някоя книга или списание, които сте взели да събират пясък по плажа и само прелиствате от време на време. Подходящи са Космополитън или „50 нюанса сиво“. По някое време си направете  селфи като русалки или изпъчете дупето, глътнете корема и позирайте, ограждайки в сърчице яхтата в далечината. И пак се тагнете!!!
Момчета, вие  сте истински късметлии. На Какао има много мацки, така че ще изплакнете очи. Разбира се, повечето няма да ви обърнат внимание, заради това, че седите на хавлиите на пясъка и цъкате белот, вместо да се излегнете в Бедрум-а . Но пък може да си поснимате тайно изкуствените им цици и да си останете с големи спомени.
Като казах Бедрум си е скъпо удоволствие, но е задължително поне един ден да прекарате там, на дървените дъски и бели диванчета, да гледате отдалеч морето, но в никакъв случай не се мокрете и не ходете по пясъка – не е гот. Направете си доволно количество снимки, че да имате за всеки следващ ден, без да се налага да оставяте по 10 лева за кафе.
Тагвайте се на воля и спокойно. Не е нужно да са посетили всички места, само снимка до светещата табела и поза със знака за мир  е достатъчно доказателство, че сте минали ПОКРАЙ тези култови места. Фактът, че сте в Слънчака сам по себе си ви прави достатъчно важни и достатъчно ВИП. Другото са подробности.
Слънчев бряг е известен и със скъпите си хотели и лъскави коли, така че задължително е всеки да си направи снимка до някой последен модел Мерцедес, уж отваряйки вратата му, да си помислят хората, че е негов или поне, че се е возил/а в такава кола. Важно е мнението на приятелите ни във Фейсбук, но още по-важни са лайковете, така че - давайте смело.
Хайде на Какао, всички са в бяло...
След това се насочете към някоя от известните дискотеки - Брилянтин, Силикон, Бедрум, The 1.  Знам, че дилемата е голяма - затова действайте по метода на изключването. Силикон е пиано бар, Брилянтин – ретро музика, Бедрум - хаус. Остава The 1 - оттам започва всичко, както Диджеят обича да казва.
За там обаче трябва да се постараете, особено ако сте дами, шансът да забиете мъж, който да ви черпи  ‘‘на Бедрума‘‘ сутринта е голям. Ето някои правила :
За жената
В Съни българките се познават отдалеч. Момичетата на възраст между 18 и 20 и няколко години не могат да се сбъркат. Всяка втора е с екстеншъни в косата, изправена кичур по кичур, прилежно бетонирана с лак за коса, за да не помръдва при странични ефекти като вятър или резки движения. Гримът е черен – опушено око, очна линия, ярко червило, силно изразени скули ала Николета и разбира се – хиалурон в устата. Все отнякъде се започва с подобренията по визията, а инжекцията в устата към момента е сред най-достъпните интервенции. Дрескодът са дългите, официални, бални рокли и 15-сантиметрови токове – задължително с камъни. Така момичетата от 20-годишни внезапно се превръщат в жени 30+ .
В този ред на мисли, съобразете се с обстановката и облечете най-пищните си дрехи. Снимайте се целувайки  бутилката с уиски Пади и шампаниерите Моет. Ясно, че на Нова година си казвате наздраве с Искра и Black Ram и не правите разлика, но сега сте  в Съни. Снимките от тоалетната в The 1 са задължителни, а онези в полегнала, разложена поза на сепаретата, сякаш е дивана в хола - наложителни.
Хавана, тропикана - от първото ме хвана ...
Избухнете на новата песен на Галена, поклатете дупе, както пее пеевската невеста Цветелина Янева и палаво се отъркайте в мъжете на съседното сепаре. Парите ще свършат, така че е важно да има кой да ви черпи... а пък как ще се отблагодарите - ще мислите по-късно. Иначе места за благодарности, докато сме на темата, има много -  мръсните тоалетни, миришещи на повръщано и трева, плажа на Какао, кабинките за преобличане, морето....
Мъжете
Риза, къси гащи и мокасинки - дрескодът за бг мъжете в дискотеките.  Разбира се, ако си сложите дънки и ризата от бала, няма да сгрешите. Ако имате и татуси, в което не се съмнявам, акцентирайте върху тях – жените си падат. Заредете се с търпение и повечко пари, защото в съни не е като в Студентски град. Коврите  вдигат цената и вече трудно ще минете с едно малко, за да си легнете с някоя. Но пък - роза за девойката, на която сте хвърлили око, от циганките-цветарки наоколо - ще помогне.
Отишли сте на лов, а не да се забавлявате, затова ето нащо важно:
По принцип, за да го раздавате тежко-тежко, най-добре да седнете на сепаре, да поръчате наргиле и да хвърляте погледи на момичетата около вас. Когато имате очен контакт с някоя, пристъпете към действие, поканете я при вас, почерпете я и скоро тя ще се подрусва в скута ви.
С наближаването на изгрева, положението е – който намазал - намазал, който не - до утре на същото място, по също време, с повече усилия и още повече пари./lentata.com